top of page

De Boever Maksim, uw stielman voor duurzame opritten en terrassen in Herzele en omgeving

Een traditionele of moderne oprit, uw visitekaartje

De Boever Maksim

Voor wie u bezoekt, is een oprit net als een rode loper. Het is het eerste dat ze zien en dus ook de finishing touch voor uw huis of pand. Een mooie en stijlvolle oprit is een van de belangrijkste aandachtspunten rondom uw huis. Het is belangrijk dat uw oprit perfect aansluit bij de stijl van uw woning en dat het gelijktijdig tegen een stootje kan. Gaat u voor een moderne en strakke oprit of eerder voor een oprit met een landelijke uitstraling? Wij adviseren u graag, zeker wat de keuze van stenen en kleuren betreft. Bovendien leggen wij de oprit snel aan zodat u hem onmiddellijk kunt gebruiken. 

We werken uw oprit netjes af en zorgen ervoor dat u er jaren plezier van zult hebben. Een oprit wordt tenslotte intensief gebruikt en u wilt dat hij er na verloop van tijd nog altijd als nieuw uitziet!

Contact

Vraag uw gratis offerte!

Bedankt voor uw bericht!

Uw terras als extra leefruimte

De Boever Maksim

Zodra de zon schijnt, wilt u natuurlijk van het buitenleven genieten. Wij ontwerpen uw terras dan ook in functie van de ligging van uw woning. Uw terras is op zijn mooist als het qua stijl een eenheid vormt met uw huis. Daarom bekijken we samen met u de verschillende soorten tegels of mozaïeken. Bovendien zorgen we ervoor dat uw terras volledig op maat van uw wensen wordt aangelegd. Wij gaan op zoek naar de ideale afmetingen, opdat u voldoende ruimte heeft voor al uw tuinmeubelen. Wilt u een extra afscheiding in de vorm van een muurtje? Geen probleem! Wilt u later een overkapping of een buitenkeuken installeren? Geef het dan door, want dan houden we er meteen rekening mee. U laat ons uw ideeën weten en wij vormen ze om tot een professioneel en degelijk aangelegd terras. Een goed aangelegd terras is het begin van zomers boordevol genot en vertier.

Wij leggen uw oprit of terras niet alleen aan in Herzele, maar ook in Zottegem, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Ninove, Zwalm, Horebeke, Brakel, Lierde…

Contacteer ons met al uw plannen, De Boever Maksim voert ze voor u uit!

bottom of page