top of page

De Boever Maksim, thuis in klinker- en kasseiwerken voor opritten, parkings en terrassen

Een verzorgde oprit, een mooi terras en uw huis is helemaal àf

De Boever Maksim

De Boever Maksim is gespecialiseerd in de uitvoering van klinker- en kasseiwerken voor opritten, parkings en terrassen. Wij hebben al veel werken mogen realiseren in de gemeentes Erpe-Mere, Geraardsbergen, Zottegem, Ninove, Brakel, Zwalm, Horebeke, Ronse, Oudenaarde en Sint-Lievens-Houtem. En dat heeft ons al veel ervaring en mooie referenties opgeleverd. Elke woning is anders, net zoals de eisen van onze klanten. Daarom pakken wij elk project op maat aan. Wij garanderen een kwaliteitsvolle en stijlvolle oprit of terras binnen uw budget. Zo straalt uw woning een en al klasse uit!

Contact

Vraag uw gratis offerte!

Bedankt voor uw bericht!

Een ruim aanbod van klinkers, kasseien en tegels

De Boever Maksim

De Boever Maksim biedt verschillende mogelijkheden aan voor uw oprit, parking of terras. Hierbij gaan we altijd voor duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Wij stellen u een brede waaier van diverse steensoorten en tegels voor in verschillende kleurschakeringen en afmetingen en geven u alle uitleg over de bijzondere eigenschappen van elk materiaal.

Elk van deze steensoorten wordt individueel ingeklopt en opgevoegd met cementvoegsel. Daarnaast zorgen wij ook voor een piekfijne afwerking. Zo werken wij de trap naar uw inkomportaal en terras of ook uw tuinpaden af met bijpassende borduren.

Ons aanbod bestaat uit:

De Boever Maksim

Betonklinkers

Porfieren

Graniet

Platines

Moizaïeken

Dolomiet

Grindmatten

....

De Boever Maksim staat garant voor duurzame opritten, parkings en terrassen. Neem contact op om uw project te bespreken en vraag vrijblijvend een offerte aan.

bottom of page