top of page
image_6483441.jpg

Professionele grondwerken voor de aanleg van uw tuin

Een tuin op maat van uw dromen

De Boever Maksim

Woont u in de gemeente Zottegem, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Ninove, Zwalm, Horebeke, Brakel, Ronse, Oudenaarde of Sint-Lievens-Houtem en wilt u uw tuin laten aanleggen? Dan bent u bij De Boever Maksim aan het juiste adres, zowel voor de tuin van uw nieuwbouwwoning als voor het heraanleggen van uw bestaande tuin! Wilt u een kindvriendelijke tuin, een tuin waar u weinig onderhoud aan heeft of heeft u een kleine stadstuin die u graag optimaal benut? Voor al uw wensen hebben wij altijd wel een oplossing. Samen met u bekijken wij hoe we uw tuin helemaal volgens uw verwachtingen kunnen inrichten.

Contact

Vraag uw gratis offerte!

Bedankt voor uw bericht!

Hoe pakken wij de aanleg van uw tuin aan?

De Boever Maksim

Ziet u graag reliëf in een tuin? En moet uw terras via een trap bereikbaar zijn? Wilt u een zwembad of tuinpaden aanleggen? Het zijn allemaal werken die een degelijk tuinplan vergen en die u best aan een professional overlaat. Zaakvoerder De Boever Maksim komt zelf ter plaatse en bespreekt samen met u de mogelijkheden. Hierbij komt alles aan bod, van het nivelleren tot de verlichting en de plantenbakken. U krijgt van ons een gedetailleerde offerte. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en met uw budget.

tuinaanleg door De Boever Maksim

Concreet kunt u op ons een beroep doen voor:

De Boever Maksim

Grondwerken: nivelleren en draineren van het terrein, uitgraven van kelders, zwembaden of vijvers

Plaatsing van L-elementen en andere keerwanden

Afwerking van uw tuin met diverse soorten afsluitingen: betonpalen met houten panelen of betonplaten, betonvoeten met tennisdraad of draad, landelijke houten afsluitingen, enz.

Aanleg van trappen, borduren en paden met diverse steensoorten en materialen zoals klinkers, dolomiet, kasseien, enz.

...

Maakt u van uw droomtuin een echt paradijs? Dan helpt De Boever Maksim u graag verder. Contacteer ons vandaag nog voor professioneel advies of een offerte op maat.

bottom of page